EK Coach van het Jaar EK Coach van het Jaar

Speel nu mee

"Coach van het Jaar maakt de Eredivisie gewoon een heel stuk spannender!"

- Robbert Sprenkeling (winnaar 2015-16)

"Heb er dit jaar echt van genoten, gaaf spel en dank voor al het moois van deze game. Volgend jaar mogen we weer, heb er nu al zin in!"

- Onno Stumphius

"Nieuwe ronde, nieuwe kansen!! Succes allemaal!

- Chris Leferink (Winnaar 2016-17)

De online
EK-game

Speel mee met EK Coach van het jaar en laat zien dat jij het meest verstand van het internationale voetbal hebt. Iedere speelronde verdien je punten op basis van de prestaties van jouw spelers in de echte wedstrijden op het EK Voetbal. Het principe is eenvoudig: als een speler scoort, scoor jij ook!

STEL JE EIGEN TEAM SAMEN

In dit spel leid je een virtueel voetbalteam bestaande uit 11 spelers. Je start met een budget van 32 miljoen die je voor de start van de competitie slim moet besteden om tot een ultieme mix van puntenpakkers voor elke speelronde te komen.

JOUW SELECTIE

Voor iedere speelronde kun je de samenstelling van je team aanpassen, zo vang je schorsingen en blessures op. Daarnaast kun je hierdoor inspelen op de ontwikkelingen in het toernooi, de pareltjes spotten en je selectie steeds beter maken.

Punten scoren

Tijdens alle speelrondes scoor je punten met je 11 basisspelers. Doelpunten en assists tellen lekker op, maar pas op voor gele en rode kaarten, die kunnen je duur komen te staan. Pakt het team van je speler de overwinning dan pak je in ieder geval al 3 punten.

De resultaten worden tijdens de speelronde al bijgewerkt, zo zie je direct hoe een doelpunt van jouw speler je voorbij je concurrentie helpt. EK Coach speel je namelijk nooit alleen, het verslaan van je vrienden, familie en collega’s is nog leuker dan het voetbal zelf.

Jouw subleague

Want wil je het spel nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague en daag elkaar uit om te bepalen wie de EK Coach van het Jaar is.

image